Van Gogh Beleeftuin

In dit dossier vindt u alles over de Van Gogh Beleeftuin. Binnenkort komt ook de eigen website van dit project beschikbaar. Als het zover is, melden we dat uiteraard.

Berichten in dit dossier

Helpt u mee?!
We hebben al een mooi groepje vrijwilligers, maar we kunnen nog wel meer mensen (‘handjes’) gebruiken! Daarom nogmaals een oproep aan de inwoners van Schoonebeek. Helpt u mee om de tuin aan te leggen en te onderhouden?
Hoeveel tijd het kost? Wij denken aan een dag helpen bij de eerste aanleg en een paar uur in bepaalde maanden van het jaar. Dat valt dus reuze mee.
‘Groene vingers’ is geen noodzaak, belangrijker is om samen met anderen op een leuke en gezellige manier een klein stukje van Schoonebeek mooi te maken en te houden. Het denkwerk ligt er al, we hebben vooral handen nodig. Meedoen of geïnteresseerd en meer weten? Meldt u dan via info@schoonebeekinactie.nl. Wij zeggen: DOEN!

Meer informatie in magazine
Voor de vrijwilligers is een magazine gemaakt, maar die deelt de organisatie graag met iedereen. Klik op onderstaande afbeelding om het magazine te lezen en nog veel meer over het project te weten te komen.