IJsvereniging Het Kerffien

Schaatspret in februari 2021!
Vanaf vrijdagmiddag 12 februari tot en met zondag 14 februari kon er weer eens lekker geschaatst worden op de ijsbaan in Schoonebeek.
IJsvereniging Het Kerffien had gezorgd voor een mooie ijsbaan een coronaproof aanpak.

Klik hier voor een klein fotoalbum en geniet van de mooie plaatjes. De foto’s zijn gemaakt door Jacques Louwes.

Bestuur
Na een oproep van het oude bestuur om nieuwe bestuursleden te zoeken in verband met het complete aftreden, hebben diverse mensen zich aangemeld om er voor te zorgen dat de ijsbaan kon blijven voortbestaan. Na diverse vergaderingen  heeft de ijsvereniging op 14 mei 2018  afscheid genomen van het oude bestuur en is er een compleet nieuw bestuur geïnstalleerd.  Deze bestaat op dit moment  uit de volgende mensen:

  • Voorzitter: Hanuela Hans-Dorgelo
  • Secretaris: Gerben Klaassen
  • Penningmeester: Berny Hilberts
  • Leden: Jan Schlüter en Jacques Louwes

De eerste stappen
We hebben als eerste de baan aangepakt, en we zijn achter de schermen druk bezig geweest met de  vervanging van ons onderkomen. Door het ledengeld, de sponsoren en diverse acties (waaronder de Rabo-ledenactie en actie van Judovereniging Kodokan) kunnen we nu ook daadwerkelijk bezig gaan met het realiseren van ons nieuwe onderkomen. Ook met de gemeente zijn we zover dat er volgend jaar wordt  begonnen met het slopen van het oude gebouw en het plaatsen van het nieuwe. Wij houden u natuurlijk op de hoogte van de voortgang.

Contactpersoon: Jacques Louwes
E-mail: ijsvereniginghetkerffien@gmail.com Tel:  06 57 54 92 72