Voor sloop, verbouw en nieuwbouw en verhuur containers is Capelle hét adres

Jeroen Klingenberg is actief op het gebied van recycling met zijn bedrijf Capelle in Erica met een vestiging in Emmen. “Ik werk met alle afvalsoorten voor zowel de particuliere markt als mkb’ers”, vertelt Jeroen. 

Gedurende vijftien jaar werkte de geboren en getogen Schoonebeker bij een bedrijf in dezelfde branche in Schoonebeek, drie jaar geleden nam hij Capelle Sloop werken en Puinrecycling over. Daarvoor was hij al werkzaam als bedrijfsleider bij B&B Afvalrecycling en dit bedrijf paste er prima bij. De werkzaamheden zijn veelomvattend. Er komt veel puin voorbij, maar ook bouw- en sloopafval, grofvuil, hout, dakafval, tuinafval en grond. “Het puin wordt met name ingezet voor de wegenbouw”, aldus Jeroen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van handslopers tot een kraan. 

Containers Zo’n half jaar geleden nam Capelle nog de sloop van het afgebrande huis in hartje Nieuw-Schoonebeek voor zijn rekening. Ook de sloopwerkzaamheden van de Pieper garage worden door dit bedrijf uitgevoerd. Zijn bedrijf verricht niet alleen werkzaamheden op dit gebied, ook worden containers van allerlei soorten en maten verhuurd als mensen bezig zijn met bouw-, renovatie en sloopwerkzaamheden. Met name in coronatijd was het erg druk. De containers worden gehaald en gebracht, zodat klanten daar geen omkijken naar hebben. 

In de vestigingen in Emmen en Erica zijn in totaal dertien medewerkers. “We vormen een hechte groep”, stelt Jeroen vast. Wilt u wat laten slopen, verbouwen of nieuw bouwen: neem dan contact op met Capelle of bestel uw container via de website. www.capellebv.nl