Webshop Truus & Bregje: boordevol mooie en unieke producten

Daniëlle Pijpker uit Schoonebeek heeft de webshop Truus & Bregje overgenomen van haar moeder, die er vijf jaar geleden mee begon. Daarvoor al was Daniëlle actief met haar eigen webwinkel op het gebied van onder andere waxmelts, die je in geurbranders smelt. Deze verkoopt zij nu ook op Truus & Bregje.

Truus & Bregje was voorheen een fysieke winkel in de stad Groningen, die door de moeder van Daniëlle als webshop werd voortgezet. “Truus & Bregje biedt vele artikelen als woonaccessoires, gadgets, gekke dingetjes en kaarten”, vertelt Daniëlle.

Belangrijke merken
“Er zijn vier belangrijke merken. Dat is Tassen met grappige koppen en mokken, porselein van Räder, mooie houten én duurzame lampen van Van Tjalle en Jasper”, aldus Daniëlle.

“Dan zijn er ook nog de Happy Lights, een kleurrijke collectie handgemaakte duurzame lampen. Klanten kunnen kiezen uit lichtsnoeren in vele snoeren en ook uit de kleuren bolletjes om aan de snoeren te bevestigen.”

Verder zijn er nog veel meer artikelen op het gebied van wonen, lifestyle, koken, tafelen en kaarten. Het complete assortiment staat uiteraard vermeld op haar webshop. Normaliter zou Daniëlle naar beurzen gaan om in te kopen, maar dat kan op dit moment niet vanwege de coronamaatregelen.

De artikelen kunnen via de webshop worden besteld. Wie in of rond Schoonebeek woont, kan de bestelde spullen bij Daniëlle ophalen en zelfs is Daniëlle bereid om het te brengen. Daniëlle combineert haar werkzaamheden met haar baan als leerkracht in het basisonderwijs.

Truus & Bregje
Spanjaardspad 85
06-10062103
info@truusenbregje.nl
www.truusenbregje.nl