Zorgverzekering op maat voor inwoners Emmen

Alleen betalen voor zorg die nodig is

Gemeente Emmen vindt het belangrijk dat een zorgverzekering past bij de situatie van inwoners. Dit noemen we een Zorgverzekering op Maat. Vanaf 22 november kunnen inwoners weer gebruik maken van de digitale vergelijker op www.poliswijzer.nl/emmen om een passende zorgverzekering te vinden. Inwoners kunnen gebruik maken van telefonische hulp en advies bij het vergelijken van zorgverzekeringen.

Poliswijzer helpt bij het vinden van de meest passende zorgverzekering, door te kijken naar persoonlijke zorgbehoeften. Inwoners betalen alleen voor zorg die nodig is. De onafhankelijke vergelijker op www.poliswijzer.nl/emmen richt zich op zorgaanbieders in de regio Emmen.
Wethouder Raymond Wanders: “Met Zorgverzekering op Maat helpen we inwoners van Emmen een zorgverzekering te vinden die het beste past bij de eigen situatie tegen de laagste premie.’

Telefonische begeleiding
Inwoners kunnen telefonische hulp en advies krijgen bij het vergelijken van zorgverzekeringen via Poliswijzer via telefoonnummer: 050 – 21 11 455.

Zorgseizoen 2022
Vanaf 22 november maken zorgverzekeraars de nieuwe premies en voorwaarden voor 2022 bekend en kunnen inwoners overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Overstappen kan tot en met 31 december 2021. Poliswijzer regelt de overstap en de oude polis wordt automatisch opgezegd.