De aanleg van glasvezel in Emmen gaat door!

Al weken voert GlasDraad Drenthe campagne voor de aanleg van glasvezel. Dagelijks zien we het percentage op de website van glasdraaddrenthe.nl klimmen. Inmiddels heeft al meer dan 45% van de bewoners zich ingeschreven voor een glasvezelaansluiting en is besloten de aanleg door te laten gaan. Heeft u zich nog niet aangemeld, dan heeft u nog twee weken de kans dit te doen. De campagne is namelijk verlengd tot 26 juli!

Aanleg gaat door!
GlasDraad Drenthe heeft besloten om de aanleg van het netwerk door te laten gaan. Martijn Betlem van GlasDraad Drenthe: “Het enthousiasme in de kleine kernen van Emmen is groot, ondanks dat we door Covid en de afstanden niet iedereen persoonlijk hebben kunnen bereiken. We hebben daarom besloten dat we sowieso gaan aanleggen, maar alleen de adressen die zich voor 26 juli hebben aangemeld, krijgen de aansluiting.”

“Een groot deel van het succes van deze campagne is te danken aan de enorme inzet van de vele ambassadeurs, EOP/dorpsbelangen, de gemeente, lokale ondernemers en dorpshuizen. Zonder hun hulp was dit niet gelukt,” aldus GlasDraad campagneleiders Henk Jan Witteveen en Sjouke van Dijk.

Iedereen glasvezel
De stad Emmen en het buitengebied hebben al een glasvezelnetwerk en in heel Nederland wordt versneld glasvezel uitgerold.

“Of je er nu gebruik van maakt of niet, dit netwerk is ongelooflijk belangrijk om klaar te zijn voor de toekomst”, aldus Frans Krijbolder, inwoner van Roswinkel.

Met glasvezel haal je televisie en internet van de hoogst mogelijke kwaliteit in huis tegen goede tarieven en heeft u de keuze uit 18 providers.

Heeft u zich nog niet aangemeld omdat u nog met vragen zit of niet in de gelegenheid bent geweest om een informatieavond te bezoeken, dan heeft u tot 26 juli de kans dit alsnog te doen. Laat u goed voorlichten en grijp nu deze kans, want als u na het verlopen van de campagne alsnog een aansluiting wilt, kan dat, maar wordt de prijs fors hoger.

Extra informatieavonden
Om al u vragen over glasvezel te beantwoorden, de voordelen, de kosten en betaling worden er nog 3 informatieavonden georganiseerd door GlasDraad Drenthe. U bent van harte welkom op de avond of plek die u het beste uitkomt.

De informatieavonden vinden plaatst op:
Maandag 19 juli: ’t Stadhoes, stad 15, Roswinkel
Dinsdag 20 juli: Dorpshuis de Dobbe, Dordsedijk 404, Klazienaveen (Barger-Oosterveen)
Woensdag 21 juli: MFC De Deele, Spoel 151 Emmer-Compascuum
De inloop is vanaf 19:00 uur en de presentatie start om 19:30. Deze informatieavonden worden afgesloten met een borrel aangeboden door GlasDraad Drenthe.

Ook bent u op de zaterdagen van 12:00 tot 17:00 uur van harte welkom bij onze winkel in Emmer-Compascuum. Bij Electro World Gustin