Familiebedrijf Anholts voelt vertrouwd voor klanten

Tekst en foto: Esselien de Groot

Anholts Thermen & Wellness bestond donderdag 14 maart alweer dertig jaar. “Dat vieren we met allerlei aanbiedingen en acties”, zo laten de eigenaren Geert en Ilse Gielen weten.

Anholts is een begrip in de regio. Riet Anholts en haar man Marinus Sliekers begonnen destijds, in 1994, met het bedrijf, dochter Ilse is er vanaf het begin ook al actief. Na vijftien jaar, precies de helft van het totaalaantal jaren, namen Ilse en haar man Geert Gielen het bedrijf over. Geert was overigens ook al jaren actief in het bedrijf.

Anholts heeft een breed aanbod: de sauna’s, het zwembad, massages, stoombaden en ook zijn er pedicures en schoonheidsspecialistes. Er zijn mogelijkheden voor opgietsessies en er zijn regelmatig verwendagen of damesdagen. Op het terras -met bediening- is het goed toeven en het restaurant heeft een mooie menukaart, die regelmatig wordt vernieuwd.

Kassabonnenactie

“We hebben regelmatig een kassabonactie. De klanten kunnen de bonnen in een oude melkbus deponeren en dan trekken we een winnende bon. Er zijn allerlei prijzen, van verzorgingsproducten tot gratis entree”, vertelt Geert. Ilse vult aan dat er ook een jubileumbehandeling voor 30 euro, dat betreft een gezichtsbehandeling.

Stabiel

Geert: “We hebben echt een familiebedrijf. Velen ervaren het als een huiskamer en dat voelt vertrouwd.” Ilse: “Wij zijn er nagenoeg altijd en dat waarderen bezoekers.” Geert vervolgt: “Er zijn klanten die al dertig jaar komen, maar ook hebben we medewerkers die er al zo lang zijn. We zijn verrast met vele kaarten en bloemen, dat zegt ook wat over ons bedrijf.” Hij toont een fraaie,  zelfgemaakte kaart van één van de vaste bezoekers. “Zij komt al vanaf het begin hier, zij heeft een waar kunststukje van de kaart gemaakt.”

Geert en Ilse blikken kort terug, maar kijken ook vooruit. “We hebben elk jaar wel weer wat nieuws.”

Thermen & Beautycenter Anholts
Europaweg 191 Schoonebeek
www.anholts.nl