Specialistische reiniging van Apézho kent vele facetten

Tekst: Esselien de Groot.

Apézho is een bedrijf voor specialistische reiniging aan de Vlasakker 22. Al dertig jaar bestaat dit bedrijf, opgericht door Harm Bloemberg en zijn partner Silvia Westerveen.

“Apézho reinigt daken, gevels en zonnepanelen en ook isolatiewanden”, vertelt Silvia. “Ook verwijderen we graffiti en verwijderen coating van betonvloeren en damwanden. Natuurlijk horen daar een analyse en advies bij.” Verder strekken de werkzaamheden zich uit tot een glazenwasserij en kleine klusjes in de tuin en in huis en het ontruimen van panden bij calamiteiten. Rieten daken kunnen worden ontmost en en voorzien van een anti-alg.

“We werken landelijk”, aldus Silvia. “We zitten onder meer veel in de Achterhoek en Twente, maar ook in het westen.” Silvia geniet van haar werk. “Je bent lekker buiten en bepaalt je eigen tijden. We gaan door tot de klus klaar is en het is mooi als mensen tevreden zijn.”

Door de werkzaamheden van Apézho zien panden er als nieuw uit en worden onrechtmatigheden op passende wijze gereinigd. Het bedrijf geeft niet alleen advies voor een project, maar ook op het gebied van een meerjarig onderhoudsplan. Uiteraard gebeuren alle werkzaamheden overeenkomstig de regelgeving, vastgelegd in de milieuwetgeving.

Een kijkje op de website geeft een goed beeld van alle werkzaamheden.

Apézho, 06-53413564, www.apezho.nl

Foto: eigen foto Apézho