“Wij bieden steeds de juiste lichtoplossing”

Tekst:  Esselien de Groot

Ledlicht Totaal in Schoonebeek helpt de klanten -in welke branche dan ook- bij het realiseren van de juiste lichtoplossing. Daarbij gaat het uiteraard steeds om maatwerk. Het gaat om zowel het maken van nieuwe lichtplannen als aanpassing van de huidige verlichting.

“In 2019 heb ik samen met mijn vader ‘Gerard Beerlink’ het bedrijf opgezet, vanaf 2021 zijn wij verder gegaan”, vertelt Sander Beerlink, samen met Manouk Beerlink-Doezeman eigenaar van het bedrijf. Daarvoor volgde hij de opleiding aan de Lighting Design Academy.

“Wij kunnen alles verzorgen: van het veranderen van verlichting tot en met het maken van een nieuw lichtplan. Daarvoor werken we samen met verschillende leveranciers. We kijken welke leverancier het beste bij de klant past”, aldus Sander. “We hebben eigen projecten in de utiliteit, scholen, industrie en retail. Daarnaast hebben we ons steeds verder ontwikkeld en werken we door het hele land. Zo worden we ingehuurd als projectleider door grote lichtbedrijven en nemen we installaties aan voor supermarktketens, fabrieken, hotels en kantoorpanden”.

Manouk: “Wij maken passende lichtplannen naar de smaak van de klant en natuurlijk het beschikbare budget.” Zij doet de marketing en administratie en springt waar nodig bij. “Ik volg ook de opleiding tot lichtadviseur aan de Lighting Design Academy om nog meer te betekenen binnen het bedrijf”. In drukke tijden of grote projecten maken zij gebruik van een flexibele schil in de vorm van de inzet van zzp’ers.

Verlichting heeft veel invloed: door de juiste verlichting verbeterd de ergonomie, verkopen producten beter en worden prestaties en productiviteit bevorderd. “Daardoor is een professioneel lichtplan absoluut maatwerk. Bovendien”, besluit Sander, “we leveren kwaliteit, leveren snel, geven deskundig advies en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.”

Ledlicht Totaal, 06-83575689, www.ledlichttotaal.nl

Foto: eigen foto Ledlicht Totaal