Natasja Stuiver is actief als pedicure: “Ik krijg er energie van”

Tekst en foto: Esselien de Groot

Natasja Stuiver is sinds juni van het afgelopen jaar actief als pedicure. Zij is momenteel enkele dagen per week bezig in haar praktijk Voetzorg Natasja aan de Duitslandlaan 49 (eerste etage), maar langzamerhand gaat zij het aantal uren uitbreiden.

Zij werkt daarnaast op een basisschool. “Ik werk met peuters op de voorschool en dat vind ik ook heel leuk. Toch bleef het vak van pedicure haar trekken. “Ik heb vroeger de opleiding schoonheidsspecialist/pedicure gedaan, maar er is veel veranderd. Daarom heb ik de opleiding tot pedicure opnieuw gedaan.” Zij gaat vanwege haar praktijk een dag minder werken op de school.

Nu is Natasja elke dinsdag de hele dag, de woensdagochtend en eenmaal per drie weken op zaterdag werkzaam in de praktijk.

Aandacht

“Zelfstandigheid en vrijheid trekken mij in dit vak, bovendien vind ik persoonlijke aandacht voor de klanten van groot belang . Daarnaast is het natuurlijk fijn om mensen van klachten af te helpen.” Naast de pedicurebehandelingen zet Natasja gellak en ook voetverwenarrangementen zijn mogelijk. Om bij te blijven volgt zij regelmatig bijscholing. Zij is gediplomeerd pedicure en aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet.

Informatie

Natasja heeft het naar haar zin. “Het werken als pedicure bevalt heel goed en ik krijg er energie van.” Wie een afspraak wil maken, kan bellen naar 06-49955661 , een berichtje sturen via WhatsApp/Messenger of mailen naar voetzorgnatasja@gmail.com. Er is een Facebookpagina onder de naam Voetzorg Natasja. “Daarop houd ik soms een like- en deelactie en daar zijn de laatste nieuwtjes te lezen ”, aldus Natasja.