Kerstcircus Renz komt naar Emmen

Kerstcircus Renz Berlin verwelkomt met trots het hooggeëerde publiek uit Emmen en omstreken. Van zaterdag 23 december tot en met zondag 7 januari staat de verwarmde circustent op het Stadionplein aan de Meerdijk.

Stuntmotoren
Clowns, acrobaten en betoverende dierenacts dompelen je twee uur lang onder in de magische wereld van het circus. Verbaas je over de schijnbaar onmogelijke trapezekunsten en bewonder de stijlvolle paarden in de piste. Hoogtepunt van de voorstelling zijn de motorrijders met hun gevaarlijke snelle stunts.

Perfect familieuitje
Circus Renz Berlin op het Stadionplein in Emmen is deze kerstvakantie het perfecte uitje voor de hele familie. De artiesten staan twee keer per dag in de piste. Dus kom naar de première op zaterdag 23 december om 15:00 uur of een van de vele andere voorstellingen die volgen.

Kaarten
Zeker zijn van een goede plek? Bestel dan je kaarten online via kerstcircusemmen.nl. Kaarten kopen aan de kassa kan ook (vanaf een uur vóór de voorstelling), maar pinnen is niet mogelijk. In en rondom Emmen zijn kortingsbonnen verkrijgbaar bij vele winkels en tankstations. Deze bonnen kunnen aan de kassa ingeleverd worden.