‘Oranje boven’ thema op Nieuwjaarsfeest Emmen

De gemeente Emmen viert het nieuwjaarsfeest in 2024 weer in het ATLAS Theater. Het college van burgemeester en wethouders nodigt inwoners en relaties van harte uit om bij nieuwjaarsfeest aanwezig te zijn op 5 januari vanaf 19.00 uur in het ATLAS Theater. Het thema dit jaar is ‘Oranje Boven’, een rechtstreekse verwijzing naar 27 april 2024 als de Koning en de Koninklijke familie Koningsdag in Emmen vieren.
Tijdens de avond maakt burgemeester Eric van Oosterhout bekend wie zich ‘Emmenaar van het Jaar’ mag noemen en houdt hij de nieuwjaarstoespraak. Wethouder Dewy Leal reikt de ‘Cultuurprijs’ uit. Tijdens de avond worden optredens verzorgd door Lunedi, The Originals, Annemiek Drenth en Rik Vinke.


Koningsdag
Voor ons wordt 2024 een bijzonder jaar. Op 27 april vieren Koning Willem Alexander en de leden van de Koninklijke familie Koningsdag in Emmen. Een prachtig podium om te laten zien hoe trots we op Emmen en de regio zijn. De voorbereidingen zijn in volle gang om de Koning en zijn familie een onvergetelijke Koningsdag te bezorgen.


Start
Het college begroet de gasten vanaf 19.00 uur met koffie en thee. Om 19.45 uur gaan de deuren van de zaal open zodat om 20.00 uur het officiële gedeelte kan beginnen. Vooraf aanmelden is niet nodig, maar het aantal plekken in het Atlastheater is beperkt. Het advies is daarom om op tijd aanwezig te zijn.