Lifestylestudio Sport & Mind biedt extra activiteiten aan in Fysiotherapie Hoff.

In de praktijk van Fysiotherapie Hoff aan de Europaweg 76A is sinds kort Ingeborg Wassen van Lifestylestudio Sport & Mind actief. “Haar activiteiten”, aldus Irina Hoff, “zijn een mooi verlengstuk van de praktijk.”

Zij heeft haar studio in een ruimte van de fysiotherapiepraktijk en verzorgt diverse vormen van ontspanningsmassages, met name gericht op rug, nek en schouders.

“In augustus van het afgelopen jaar is Ingeborg begonnen met yoga, omdat er vanuit het dorp vraag naar was”, vertelt Irina Hoff. Ingeborg vervolgt: “Ik begon met één groep, maar al snel startte ik met een tweede groep. Die lessen zijn op dinsdagochtend en woensdagavond.”

Daar blijft het niet bij, want in juni start Ingeborg op maandagavond met pilates. “Bij yoga”, vertelt Irina, “gaat het om de balans tussen lichaam en geest. Pilates is wat actiever en doet meer een beroep op de spieren.”

De groepen zijn klein, zodat er persoonlijke aandacht is en betrokkenheid is. “Ook kan daarbij rekening worden gehouden met lichamelijke beperkingen of revalidatie na COVID”, aldus beide dames. Bij veel belangstelling kan nog een groep worden toegevoegd.

Wie belangstelling heeft, kan zich aanmelden bij
Fysiotherapie Hoff,
0524-745256,
welkom@fysiotherapiehoff.nl
of bij Lifestylestudio Sport & Mind,
06-40528173.