Sint-Nicolaasactie middenstand

Traditiegetrouw houdt de Middenstandsvereniging ook in 2021 weer de Sint-Nicolaasactie. Dit jaar loopt de actie van zaterdag 20 november tot en met zaterdag 11 december. Natuurlijk zijn er weer mooie prijzen te winnen!

Hoe werkt het
Bij elke aankoop bij één van de deelnemende winkeliers (zie waardebon) ontvangt u een lot waarmee u aan de actie kunt deelnemen. Om deel te nemen levert u de bon in bij de betreffende winkelier onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. De winkelier doet tussentrekkingen op 28 november en op 5 december. Vervolgens maakt hij of zij zelf de namen van de winnaars van diens winkel bekend en zorgt voor de prijsuitreiking. De winkelier bepaalt de eigen prijzen voor de tussentrekking. De winnaars worden persoonlijk benaderd en per winkel via een publicatie in de winkel bekendgemaakt. 

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Alle ingeleverde actiebonnen worden op zaterdag 11 december om 12.00 uur opgehaald om mee te dingen naar de prijzen van de eindtrekking. 

Prijzen
In elke tussentrekking zijn er drie prijzen per winkel te winnen. Bij de eindtrekking op zaterdag 11 december is € 750 aan prijzen te verdelen: 

  • Hoofdprijs waardebon t.w.v. € 300
  • 2e prijs waardebon t.w.v. € 200
  • 3e prijs waardebon t.w.v. € 100
  • 4e t/m 6e prijs waardebonnen t.w.v. € 50