Snijder Mode: Fris en kleurrijk

Op weg naar het voorjaar en de zomer hebben Jan en Tineke Snijder van Snijder Mode weer een mooie nieuwe collectie op voorraad. Tineke: “Onze collectie mag absoluut fris en kleurrijk worden genoemd. Kleuren die het huidige modebeeld bepalen zijn onder andere groen, ecru, roze, koraal en geel. We hebben ze uiteraard allemaal in huis. Ook hebben we een aantal nieuwe merken aan de collectie toegevoegd.”.

Snijder Mode staat bekend om haar gastvrijheid. Jan: “Klanten zijn bij ons meer dan welkom. In onze winkel kun je vrijblijvend binnenstappen en rustig kijken wat we allemaal te bieden hebben. Wij geven onze klanten daarbij een eerlijk advies en bieden iedereen graag een heerlijk kopje koffie.” Ook digitaal kan de klant echter prima terecht. Tineke: “We hebben onze webshop onlangs flink onder handen genomen. Daar kunnen onze klanten ook zien wat we allemaal te bieden hebben en de nodige inspiratie op modegebied opdoen. Bestellen kan via de site, maar het kan ook een eerste aanzet zijn om onze winkel te bezoeken.” 

Zaterdag 26 maart houdt Snijder Mode weer de jaarlijkse modeshow. Jan hierover: “Als het goed is kunnen we dat eindelijk weer op onze bekende manier doen. Daar verheugen we ons enorm op. Maar hoe dan ook maken we daar weer iets moois van. Laat de mensen die datum maar vast in de agenda zetten, maar natuurlijk gaan we daar tegen die tijd ook nog de nodige ruchtbaarheid aan geven”. Jan en Tineke sluiten in koor af met: “Ben je op zoek naar mooie betaalbare mode dan is een bezoek aan Snijder Mode, zowel in de winkel als op de website, zeker de moeite waard!”

www.snijdermode.nl