Even voorstellen: wijkagent Martine Jager 

Hallo inwoners van Schoonebeek,

Als tijdelijke wijkagente van Schoonebeek wil ik mij graag even aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Martine Jager en ik ben wijkagente in de dorpen Erica, Weiteveen en Nieuw-Schoonebeek. Sinds oktober vorig jaar heb ik ook tijdelijk Schoonebeek erbij gekregen. Ik werk vanuit het politiebureau in Klazienaveen, maar ben uiteraard ook veel in de wijken te vinden.

Zo heb ik op elke eerste dinsdag van de maand spreekuur op ’t Aole Gemientehoes van 13.00 tot 14.00 uur. U bent daar van harte welkom voor een kennismaking met mij en uiteraard ook voor al uw vragen over bijvoorbeeld de veiligheid in het dorp of als u overlast wilt melden. U hoeft hier geen afspraak voor te maken, u kunt gewoon langskomen! Op Erica, Weiteveen en Nieuw-Schoonebeek heb ik ook spreekuren waar u natuurlijk eveneens van harte welkom bent.

Ik ben te bereiken via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 en via www.politie.nl (MijnBuurt).

Daarnaast kunt u mij volgen via Instagram: wijkagent_erica_weiteveen_nws. Op die manier probeer ik u op de hoogte te houden van mijn werkzaamheden en andere belangrijke zaken. Voor spoedzaken kunt u met 112 bellen.

Vanaf deze editie neem ik ook tijdelijk het stokje over van Jacqueline en Miriam voor wat betreft het schrijven van een stukje in de Jaknikker. Mocht u behoefte hebben aan informatie over een specifiek onderwerp, laat dit mij of de redactie dan even weten! 

Hartelijke groet,

Martine Jager

Wijkagente Erica, Weiteveen, Nieuw-Schoonebeek en tijdelijk Schoonebeek