Mooi Schoonebeek

Ben je nieuw in Schoonebeek? Overweeg je om in Schoonebeek te gaan wonen? Of ben je gewoon benieuwd naar de vele mooie plekjes in het dorp? 

Deze hebben we voor jou in een meerdere mooie fotoalbums op een rij gezet. Zo krijg je een indruk van hoeveel moois er hier te zien en te genieten is. Lekker handig.

Prachtige fotoalbums
Helaas heeft het even geduurd voordat we aan de opbouw van de albums konden beginnen, maar sinds begin september is deze functionaliteit op de juiste wijze in onze website ingebouwd. We gaan de albums vanaf nu dan ook vullen.  Dat is nog een hele klus en dat doen we in fasen. Als er iets gevuld zullen we dat melden. Voorlopig hebben we alvast een kleine selectie gemaakt. Klik hier.

Foto’s Feestweek 2021 beschikbaar!
We hebben al wel albums gemaakt waarmee u een mooie terugblik kunt krijgen van de Feestweek 2021. Verdeeld over meerdere albums kunt u maar liefst 612 foto’s bewonderen.
Klik hier om naar deze albums te gaan.

Meedoen kan!
Wie weet krijg je wel zin om er ook in het echt een kiekje te gaan nemen. Nog leuker. Heb jezelf een foto die je wilt delen? Stuur hem gerust in en wie weet tref je hem hier straks nog aan ook. Klik hier om iets in te sturen.