Mooi Schoonebeek

Ben je nieuw in Schoonebeek? Overweeg je om in Schoonebeek te gaan wonen? Of ben je gewoon benieuwd naar de vele mooie plekjes in het dorp? 

Deze hebben we voor jou in meerdere mooie fotoalbums op een rij gezet. Zo krijg je een indruk van hoeveel moois er hier te zien en te genieten is. Lekker handig.

Prachtige fotoalbums
We hebben maar liefst 40 albums met prachtige foto’s van ‘Mooi Schoonebeek. Deze zijn verdeeld over 10 hoofdcategoriën. Deze zijn zo ingedeeld dat de inhoud voor zich spreekt. Per album vindt u een korte beschrijving waar dat eventueel nodig is. De foto’s zijn gemaakt door ons Fotografenteam en Jacques Louwes. Daarnaast zijn er enkele foto’s geplaatst die door lezers zijn ingeleverd. Waarvoor dank!
Op dit moment worden de albums stap voor stap gevuld. Als er weer iets nieuws gevuld is zullen we dat melden. Klik hier om naar de albums te gaan.

Meedoen kan!
Wie weet krijg je wel zin om er ook in het echt een kiekje te gaan nemen. Nog leuker. Heb jezelf een foto die je wilt delen? Stuur hem gerust in en wie weet tref je hem hier straks nog aan ook. Klik hier om iets in te sturen.